Teherautó bérlés

Béreljen teherautót áru szállítására!

Napjainkban egyre népszerűbbek a szállítmányozással foglalkozó cégek, melyek nagyobb mennyiségű áru szállítására képesek. A teherautóval történő szállítás megkönnyíti a megrendelők dolgát is, hiszen egy fuvarral megérkezik a rendelt termékcsoport és nem kell több gépjárművet beszerezni a szállításra.

A teherautó bérlés nagy előnyt jelent azoknak a cégeknek a számára, akik nem rendelkeznek saját szállító járművel, és nem szeretnének egy-egy alkalomra nagyobb gépjárművet vásárolni. Teherautóink 3 és fél tonnás vontató horoggal vannak felszerelve, így akár utánfutót, trailert is erősíthetnek mögé a nagyobb tömegű termékek szállítása esetén. Nálunk az sem jelent akadályt, ha Ön külföldre, vagy külföldről szeretne szállítani nagyobb árukészletet, mert gépjárműveink tachográffal vannak ellátva, így akár nemzetközi szállítmányozásra is lehetősége van segítségükkel.

Ha Ön sem szeretne teherautót vásárolni nagyobb rakomány rendelése, szállítása esetén, béreljen tőlünk minőségi teherautókat!

 

Teherautó bérlés minden alkalomra

Bármikor szükségünk lehet egy nagyobb járműre, akár magán célra, akár vállalkozás részére, hiszen adódhat úgy, hogy sok, vagy nagyméretű dolgokat kell szállítani. Ilyenkor igen jó szolgálatot tehet egy teherautó, melynek segítségével gyorsan lebonyolíthatjuk a szállítást, a bérlés lehetőségével pedig komolyabb anyagi ráfordítás nélkül valósíthatjuk meg mindezt.

Forduljon hozzánk, mert a mi teherautóink nem csupán kiváló állapotban vannak a rendszeres karbantartásnak köszönhetően, de olyan extra tulajdonságokkal is bírnak, melyek jelentősen megkönnyítik a szállítás folyamatát. Teherautóink három és fél tonnás utánfutó horgának köszönhetően Ön akár trailert is csatlakoztathat a járműhöz és így sok fölösleges fordulót megspórolhat, emellett biztosítunk tachográfot is, ami a hosszabb utak és a külföldi célok esetében nemcsak hasznos, de kötelező is.

Ha nagyobb járműre van szüksége a szállításhoz, béreljen tőlünk teherautót kedvező áron! Keressen fel minket bizalommal megadott elérhetőségeink valamelyikén és spóroljon időt velünk!

 

Bérelt teherautóval, akár hosszabb útra is

Az autóbérlés egyre nagyobb népszerűségnek örvend az elmúlt években, hiszen legyen szó magánszemélyekről, vagy akár cégekről, nem gazdaságos megoldás egy-egy alkalom miatt autót vásárolni. A nagyobb mennyiségű áru szállítására, akár hosszabb útra is a legjobb megoldást egy teherautó bérlése jelenti, amely akár utánfutóval is felszerelhető még nagyobb rakomány szállítása esetén.

A teherautó bérlésének legnagyobb előnye, hogy szinte azonnal meg tudja oldani a felmerülő problémát, hiszen a papírmunka és a letét lerakása gyors ügyintézést tesz lehetővé. A teherautó karbantartása, szervizköltségei nem Önt terhelik, hiszen Ön egy teljesen kifogástalan állapotú gépjárművet kap használatra. Így jelentős költségeket spórolhat meg, hiszen nem kell az autó biztosítására sem gondolnia, így komolyabb költségek nélkül kivitelezhető a szállítás.

Ha Ön is szeretne egy gyors és megbízható megoldást áruszállítására, béreljen teherautót akár hosszabb utakra is! Keressen minket kérdéseivel!

 

Teherautó bérlés minőségi gumiabroncsokkal!

A biztonságos közlekedés elengedhetetlen feltétele, hogy az időjárási viszonyoknak és a körülményeknek megfelelő felszereltséggel és minőségi gumiabroncsokkal ellátott járművel induljunk útnak, amely a hétköznapi élet és a munkavégzés során is kiemelkedően fontos szempont.

Az optimális úttartási feltételekért elsősorban a gumiabroncsok felelnek, melyek minősége jelentősen meghatározza a közlekedésbiztonságot, valamint a téli és nyári gumik cseréje is döntő szempont.

Munkavégzés során vagy a magánéletben, például költözés esetén, gyakran adódik, hogy tehergépjármű bérlésre van szükség, hiszen gyors és költséghatékony megoldást kínál a lehetőség megannyi esetben, azonban ehhez szükséges, hogy kizárólag megbízható cég szolgáltatásait vegyük igénybe. Cégünk sok éves tapasztalattal és számos elégedett ügyféllel a háta mögött kínál különböző teherautókat bérlésre, kifogástalan felszereléssel, minőségi gumiabroncsokkal az évszaknak és az időjárási körülményeknek megfelelően.

Béreljen minőségi gumiabroncsokkal felszerelt tehergépjárműveket és legyen gyors, biztonságos a szállítás! Tekintse meg weboldalunk további információit, valamint keressen minket bizalommal elérhetőségeinken és mindenben készséggel állunk rendelkezésére!

 

Tachográffal felszerelt teherautók bérlése

A szállítmányozás különféle ágazatai napjainkban már bel- és külföldi viszonylatban egyaránt működő és aktuális tevékenységi köröket jelentő folyamatok, melyek során az Európai Unió rendelete alapján kötelező a tachográf használata, azaz a digitális menetíró készülék alkalmazása, amely minden szükséges adatot rögzít és tárol, ami az út során szükséges.

A szállítmányozási feladatok és megbízások során manapság bevált módszer a teherautó bérlés, amely költséghatékony és gyors megoldást kínál az érdeklődők számára, azonban a választás során érdemes figyelembe venni az előírásokat, illetve szabályzatokat és olyan szolgáltatót választani, amely minden szükséges felszerelést biztosít számunkra.

Cégünk tehergépjármű bérbeadás során tachográffal felszerelt járművet biztosít ügyfelei számára, melynek köszönhetően a bel- és külföldi szállítmányozás minden feltétele adott a megbízók számára.

Tekintse meg weboldalunk bővebb információit a teherautó bérléssel kapcsolatban és válassza megbízható szolgáltatásainkat, valamint keressen minket bizalommal elérhetőségeiken és mindenben készséggel állunk rendelkezésére!

 

Bérlés feltételei

 

Minden autó esetében 100.000 Ft kaució szükséges, mely egyben fedezi szükség esetén a CACSO önrészt. Az alapbérleti díj megfizetése a kölcsönzéskor esedékes egy összegben. Az árak nettó összeget jelentenek. Az általános bérleti feltételek a bérleti szerződésben kerülnek rögzítésre.

A kölcsönzés feltételei:

- Magánszemély esetén:

  • érvényes, legalább egy éves jogosítvány
  • személyigazolvány
  • lakcímkártya
  • utolsó 2 havi közüzemi számla vagy adókártya

 

-Jogi személy/ Cég esetén:

  • cégkivonat
  • aláírási címpéldány
  • bélyegző
  • vezető iratai
  • szükség esetén meghatalmazás

 

Az autóink éves autópálya matricával, európai assistance szolgálattal (mentőszolgálat) ellátottak melynek használati díja 2.000 Ft/alkalom (legalább egy havi bérlés esetén díjtalan).
 

Általános bérlési információk:

 

Bérleti díj

Előre fizetendő készpénzben

A bérleti díj tartalmazza

400 km/nap(24 óra), kötelező biztosítás és CASCO

A bérleti díj nem tartalmazza

Parkolási díj, bírságok, gumijavítás költsége

Autópálya használat és mentőszolgálat

+2000 Ft/alkalom (a napíj nem tartalmazza az autópálya matricát, illetve meghibásodás esetén a hazaszállítás költségét)

Átadás-átvétel

megegyező tankállással és tisztasággal

Tisztítás

Szükség esetén +3000 Ft

Felvétel és leadás

0-24, előre egyeztetve

Átvétel és leadás helye

Budapest, XIV. kerület, megbeszélés alapján házhoz szállítás

 

 

Bérelhető autóink

Iveco Daily 35C 15V (leghosszabb, legmagasabb kivitel)
Műszaki adatok

Hosszúság

7 m

Magasság

2,940 m

Raktér

17,2 m3

Raktér magasság

2,1m

Raktér szélesség

1,8m

Raktér hosszúság

4,56m

Össztömeg

3,5 t

Motor

2.8 diesel

Teljesítmény

146 LE

Váltó

6 fokozat

Abroncsok

évszaknak megfelelő

Tachográf

Korongos

Vonóhorog

3,5 t-ás

Árak

 

1-3 nap

4-7 nap

8-31 nap

1 hónap felett

Napidíj belföldön

15.000 Ft

13.500 Ft

12.500 Ft

egyedi ajánlat

Napidíj külföldön

16.500 Ft

14.500 Ft

13.000 Ft

egyedi ajánlat

400 km felett

+ 20 Ft/km

+ 15 Ft/km

+10 Ft/km

ingyenes

Autópálya + mentőszolgálat

+ 2000 Ft/alkalom

+2000 Ft/alkalom

+2000 Ft/alkalom

ingyenes

Kaució

100.000 Ft

100.000 Ft

100.000 Ft

100.000Ft