Gumiabroncs

Minőségi használt gumiabroncsok

A közlekedés során egy idő után elhasználódnak a gumiabroncsok, de a használatból adódó kopások egy hosszú folyamat eredményeként következnek be. Egy pont után az elhasználódott gumiabroncsot cserélni kell, mert a közlekedés balesetveszélyes lehet vele.

A gumiabroncsok rendellenes kopása remekül jelzi, ha gépjárművünk valamely alkatrésze nem megfelelően működik, vagy nem rendeltetésszerűen fújtuk fel az abroncsokat. A gumiabroncs idő előtti cseréjére okot adó kopások a motor, vagy valamilyen rendellenes működés hibájából adódnak.

Cégünk használt gumiabroncsok értékesítésével foglalkozik, így nálunk minden esetben megtalálja a megfelelő abroncsokat autójához. Ha nincs lehetősége eljönni hozzánk, csak az abroncsokat rendelné meg, futárszolgálattal kiküldjük Önnek a gumikat, melyeket 3 napig visszaküldhet, ha mégsem a megfelelő darabok mellett döntött. Ha használt gumit szeretne beszámíttatni, nálunk arra is lehetősége van, alapos átvizsgálás után elbíráljuk a gumik állapotát és megegyezünk a vásárolni kívánt abroncsok árában!

Kérdéseivel keressen fel minket bizalommal!